Вихідними у Луцьку робили п’ятиметрову ковбасу

Вихідними у Луцьку робили п’ятиметрову ковбасу

Учора, 28 червня, у Луцьку стартував дводенний Lutsk Food Fest. Picnic, фестиваль вуличної їжі, який цьогоріч проводиться уже вдруге.

Автор: Мар’яна Метельська / Джерело: Відомості

Гості пригощаються смачною їжею та холодними напоями, слухають якісну музику від українських гуртів, беруть участь у цікавих конкурсах. А також у Луцьку вчора був встановлений рекорд, який зареєстрували у Книзі рекордів України в розділі «Гастрономічні вироби»: ТМ «Забіяка» виготовила ковбасу завдовжки п’ять метрів і вагою 463,2 кілограма. Після офіційного встановлення досягнення ковбасу-рекордсменку по шматочку роздали усім присутнім безкоштовно, проте охочі могли залишити кошти на потреби АТО.

У рамках фестивалю було проведено благодійний аукціон від відомих лучан, у якому взяли участь депутати і журналісти. Зібрані кошти підуть на потреби воїнів АТО.

«Відомості» не залишились осторонь і долучилися до благодійності. Михайло Гарщаль разом зі своєю дружиною Анною приготували пасту карбонара.

Дехто так боровся за лоти аукціону, що платив уже не у гривневому еквіваленті, а у євро. Були й такі, що купували страву, виставлену на торги, та пригощали нею всіх охочих: один чоловік після покупки трюфельного торта поділився з усіма.

Фестиваль триває, тому кожен, хто не встиг посмакувати вуличною їжею, може це зробити ще сьогодні.

Loading...