Настя Каменських прагне стати ідеальною, як західні зірки

Настя Каменських прагне стати ідеальною, як західні зірки

Схудла Настя Каменських знімає стрес спортом та плаванням.

Джерело: Відомості

Розкішна співачка Настя Каменських, яка продовжує танути на очах, у відвертому інтерв'ю відомому глянцю розповіла про своє захоплення спортом, новий гардероб та бажання стати ідеалом.

Артистка додала, що завдяки персональному тренеру дійсно полюбила регулярні заняття спортом та призвичаїлася до дієтичного харчування, яке спочатку їй здавалося вкрай незвичним.

В інтерв'ю журналу «Отдохни» Настя розповіла, що, незважаючи на щільний графік виступів, часті гастролі та брак часу на сон та спорт, вона прагне «зліпити» собі ідеальну фігуру.

«Спостерігаючи за західними зірками, я переконалася — артист повинен бути ідеальним! Не розраховувати на фотошоп або на одяг, що приховує недоліки фігури. Потрібно бути ідеалом, і я досягну цього», — запевнила Каменських.

Зірка поділилася особливостями свого харчування, специфікою тренувань та секретами боротьби із власними комплексами.

«Мій тренер обирає плавний спосіб схуднення — ми не поспішаємо із швидкими результатами і послідовно йдемо до цілей. Допомагає також хореограф, з якою я займаюся, — під час танцю зникає багато комплексів, додається впевненість у собі. Кожен мій день розписаний, я дуже щаслива від такого режиму і від змін, які відчуваю я і які вже помітні всім», — додала співачка.

Окрім досягнення бажаної цифри на вагах, Настя хоче мати рельєфне тіло та «втиснутися» у джинси, які носила чотири роки тому.

Loading...