У Тунісі внаслідок кривавого теракту вбито 27 людей

У Тунісі внаслідок кривавого теракту вбито 27 людей

У Тунісі невідомі атакували туристичний готель, є жертви.

Джерело: Відомості

У п'ятницю, 26 червня, в Тунісі було скоєно напад на туристичний готель. Між співробітниками служби безпеки країни і нападниками сталася перестрілка, передає Лента.

Невідомі напали на готель Imperial в місті Сус (Туніс) на узбережжі Середземного моря. За попередніми даними, в готелі були туристи. Як повідомляє SkyNews, озброєний автоматом Калашникова чоловік увірвався в будинок і відкрив вогонь по туристах. Водночас очевидці повідомляють про вибух, що прогримів перед стрільбою.

«Ми чули, як люди говорили про зброю, яку вони бачили на пляжі. Якісь люди стріляли на пляжі», — каже один із очевидців.

Відомо, що в результаті нападу на туристичний готель на пляжі туніського курорту Сус загинули 27 осіб. Про це заявив представник Міністерства внутрішніх справ Тунісу.

Атаку здійснили двоє бойовиків, один з них знищений, другий втік. Очевидці також повідомляли про вибух. Крім того, була стрілянина на готельному пляжі.

Сус є одним з найбільш популярних пляжних курортів Тунісу, куди стікаються туристи з Європи і сусідніх країн Північної Африки.

Loading...