Будинок Валерії та Пригожина обстріляли з карабіна

Будинок Валерії та Пригожина обстріляли з карабіна

Ввечері 25 червня квартиру співачки Валерії у Москві обстріляли з пневматичної зброї.

Джерело: Відомості

Ніхто не постраждав, але у момент обстрілу у помешканні перебували діти артистки. Як пише «Super», зловмисники влучили у вікно спальні.

Цього дня Валерії та її чоловіка Йосипа Пригожина не було у Москві. Вони зараз гастролюють Далеким Сходом. Однак дочка Аня та син Арсеній були вдома.

«Дякувати богу, ніхто не постраждав, стріляли з гвинтівки з далекої відстані, тому їм вдалося лише розбити вікно у спальні. У момент пострілу вдома були дочка Анна і син Арсеній. Це все у компетенції правоохоронних органів — у мене немає жодної інформації. Я, можна сказати, дізнався про це з преси. Взагалі, це якась дикість, «привіт з 90-х»…» — обурився Пригожин у коментарі.

Назвати точну причину події продюсер поки не береться. І хоча у подружжя поки немає підозрюваних, які могли б зважитися на обстріл їхнього житла, він не виключає той варіант, що мотивом злочинців могла стати особиста неприязнь або громадянська позиція Валерії та Пригожина.

Підозрюваних в обстрілі квартири Валерії та Пригожина шукають по запису з вуличних камер спостереження. Їм вдалося зняти, як на територію житлового комплексу за кілька хвилин до інциденту заїжджає темний джип. Майже відразу після події та ж машина покидає місце подій і ховається в невідомому напрямку.

Loading...