На Волині дві пенсіонерки стали жертвами розбійника

На Волині дві пенсіонерки стали жертвами розбійника

Зловмиснику, який напав на двох самотніх пенсіонерок, загрожує до 12 років в’язниці із конфіскацією майна.

Джерело: Відомості

У рамках проведення операції «Візит» дільничний інспектор міліції Іваничівського РВ УМВС України у Волинській області Олександр Лебідь здійснював подвірний обхід на своїй дільниці. У селі Бортничі в одному із обійсть проживає дві пенсіонерки. Бабусі розповіли дільничному, що тиждень тому до них навідався незнайомець. Погрожуючи ножем одній із бабусь, забрав сто гривень і мобільний телефон. Потерпіла чітко описала незнайомця, тож правоохоронець розпочав його пошуки, розповіли у волинській міліції.

«Я зібрав усю необхідну інформацію та встановив особу, причетну до скоєння злочину. Згідно з оперативною інформацією, чоловік міг перебувати у місті Нововолинську. Я поїхав туди. І дійсно: біля одного із торгових центрів побачив чоловіка, який за описами схожого на розшукуваного. Підійшов до нього, запитав його прізвище та ім‘я. Чоловік представився чужим іменем, проте згодом таки назвав своє справжнє ім’я та зізнався у розбійному нападі на пенсіонерок», — розповів Олександр Лебідь.

Завдяки професійним діям дільничного інспектора міліції у районі розкрито тяжкий злочин. Підозрювану особу затримано. Ним виявися 48-річний житель Іваничівського району, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Кривднику загрожує до 12 років позбавлення волі.

Loading...