Ірина Білик готує нове шоу і бере уроки магії

Ірина Білик готує нове шоу і бере уроки магії

Рівно рік, як поп-діва вітчизняної естради Ірина Білик розлучилася з продюсером Юрієм Нікітіним і відправилася в самостійне плавання по хвилях вітчизняного шоубізу.

Джерело: Відомості

За цей час зірка зняла новий кліп на пісню «Кричи», випустила і вельми оригінально — в 6 ранку, на даху фешенебельного готелю презентувала альбом «Рассвет». Ще Ірина з розмахом відзначила ювілей великим концертом і тепер готує нове ексклюзивне шоу, яке презентує вже через місяць. Назвала його артистка оригінально: «Білик. Літо. Танцюємо», повідомляє творча група  artPRoUA. 

«Літо — прекрасна пора! — каже Ірина. — Я натхненна як ніколи, вже зробила річну фотосесію і дуже чекаю нової зустрічі з моїми прихильниками». 

В якості концертного майданчика для прем'єри нового ексклюзивно шоу вибрали модний клуб Стерео плаза. 

«Концерт ми вирішили влаштувати 25 липня, в суботу, щоб шанувальники з різних міст могли запросто приїхати в українську столицю на вікенд і відвідати його, — розповідає зірка. — Ціни на квитки встановили досить демократичні — від 250 гривень!» 

У новому шоу крім давно улюблених і нових пісень, глядачів чекає багато цікавого. Уже готують модні ремікси на найвідоміші хіти народної артистки України.

 «А ще на сцені буде справжня магія і чаклунство», — зізнається Білик. Кажуть, Ірина навіть бере уроки у відомого ілюзіоніста.

Loading...