Сергій Притула став головним благодійником року

Сергій Притула став головним благодійником року

Ведучий Нового каналу посів перше місце у рейтингу публічних осіб, які займаються благочинністю.

Джерело: Відомості

В Києві презентували третій випуск «Зеленої книги української благодійності – 2014» – дослідження благочинної діяльності у країні за минулий рік.

Один із розділів «Зеленої книги – 2014» присвячений моніторингу публічного висвітлення та популяризації благодійності в Україні. У ньому представлені списки засобів масової інформації, благодійних організацій, публічних осіб та доброчинних акцій, які сприяють розвитку благодійного руху. В опитуванні взяли участь більш ніж півсотні експертів у різних сферах благодійності, волонтерства, державні та громадські діячі, журналісти і науковці з усієї України, розповідає Новий канал.

За результатами анкетування серед відомих публічних осіб, які особисто брали активну участь у благодійних акціях, перше місце експерти віддали ведучому Нового каналу Сергію Притулі. Він обійшов у рейтингу Марину Порошенко і Анжеліку Рудницьку (2 місце), та Святослава Вакарчука (3 місце).

Найбільш ефективними волонтерськими організаціями визнано Українську біржу благодійності, Міжнародний благодійний фонд «Карітас України», Волонтерське об’єднання «Крила Фенікса», Благодійний фонд «Таблеточки», «Міжнародний Альянс Братської Допомоги».

Найефективнішими проектами, що спрямовані на вирішення конкретних суспільних проблем, визнано Волонтерський центр на Фролівській, Волонтерське об’єднання «Повернись живим» та Благодійну програму «День щастя».

Loading...