Київські міліціонери розповіли, де в столиці найвища концентрація повій

Столичні правоохоронці провели рейд з протидії вуличній проституції. Про це повідомили в прес-службі ГУМВС України в місті Києві.

Джерело: Відомості

Під час відпрацювання нічних вулиць столиці співробітники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУМВС України в місті Києві затримали дівчат легкої поведінки. Вони надавали сексуальні послуги за грошову винагороду на центральних вулицях столиці.

Найбільше скупчення повій міліція зафіксувала на проспекті Броварському, проспекті Перемоги та на Великій Кільцевій дорозі. Усі дівчата віком від 18 до 33 років. Як розповіли затримані, на такий шлях їх штовхнули труднощі з працевлаштуванням та життєві обставини.

Стосовно затриманих дівчат складено адміністративні протоколи за ознаками ст. 181-1 КК України про адміністративні правопорушення Заняття проституцією. Санкція статті передбачає покарання у вигляді попередження або накладення штрафу від п’яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Стосовно чотирьох дівчат адмінпротокол складався вже не вперше.

Loading...