ПриватБанк дозволив волинянам створювати карти з індивідуальним дизайном

ПриватБанк дозволив волинянам створювати карти з індивідуальним дизайном

Якщо рік тому клієнтам ПриватБанку були запропоновані карти з патріотичним дизайном, то сьогодні пропозиції щодо дизайнерського рішення карти значно ширші.

Джерело: Відомості

Адже галерея дизайнів карт постійно поповнюється новими тематиками.

Унікальну платіжну карту волинянам пропонує ПриватБанк. Карта з індивідуальним дизайном — це пропозиція яка не залишить байдужим, яка підкреслить індивідуальність та буде приємним подарунком друзям. Як повідомили в банку, тепер можна замовити пластикову карту з власним дизайном прямо на сайті та отримати її у відділенні банку. «Обличчя» своєї карти можна вибрати з бібліотеки картинок або завантажити власне зображення — фото, графіку. Вартість випуску авторської карти становить 99 грн., обслуговування такої карти безкоштовне.

«Оригінальність і креативність у всьому, навіть у пластиковій картці — це те, що може запропонувати лише наша фінансова установа, — говорить керівник напрямку  «Кредитні карти» і «Gold-клуб» Північно-Західного РУ ПриватБанку Аліна Канинець. — Ми впевненні, що карта з індивідуальним дизайном сподобається мільонам наших клієнтів та дасть можливість нагадати собі про приємні моменти і посміхнутися, коли розраховуєшся карткою».

Замовити авторську картку може клієнт  маючи яку завгодно картку або картку для виплат ПриватБанку. Якщо у клієнта немає картки «Універсальна» або карти для виплат, її можна відкрити в банку миттєво та безкоштовно. Для дизайну власної пластикової картки можна використовувати будь-які власні малюнки, зображення або фото, крім тих, які охороняються авторським правом. Також, діють обмеження на випуск картки із зареєстрованими товарними знаками та зображеннями, публічне використання яких заборонено законодавством.

Отримати авторську карту можна в найближчому відділенні банку або поштою, активувати простим і зручним способом — через банкомат або у відділенні банку, звернувшись до співробітника. Замовити авторську картку в ПриватБанку можна не тільки собі, але і в подарунок своїм друзям, родичам і знайомим.

Зробіть приємний подарунок собі і друзям.

Loading...