Таїсія Повалій таємно одружила сина

Таїсія Повалій таємно одружила сина

Співачка та колишня депутатка Таїсія Повалій показала фото, на якому вона з новоспеченою невісткою Світланою.

Джерело: Відомості

Син Повалій Денис також похвалився новиною про своє одруження, виклавши фото обручки та фото із РАГСу, передає «Таблоїд».

Як відомо, з білявкою Світланою хлопець зустрічається два роки. Його зіркова матір невістку схвалила одразу. Схоже, і тепер вибором сина задоволена.

Після двох років цивільного шлюбу 31-річний Денис Повалій відвів 22-річну кохану Світлану Віхрову в ЗАГС. Єдиний син Повалій розписався з коханою в режимі найсуворішої секретності в Печерському РАГСі у Києві, передають «Дни.ру».

Радісна подія для родини співачки сталася 23 червня. Буквально наступного дня після весілля артистка виклала в соцмережі фото в обнімку з новоспеченою невісткою. «Я і моя невістка Світланка. Денис Повалій — вже ЧОЛОВІК!» — підписала знімок колишня регіоналка.

Церемонія була дуже скромною. «Молоді не хотіли помпезності і уваги преси», — розповів чоловік Повалій Ігор Ліхута.

Після розпису всі поїхали в ресторан. «На весіллі були присутні мама, тітка і бабуся Свєти, а з боку нареченого — я і Тая, а також батько Дениса зі своєю нинішньою дружиною. Ну і, звичайно, кілька пар друзів молодят! До речі, Денис не тільки грав на власному весіллі разом зі своїми друзями-музикантами, але і мене посадив за барабани», — розказав Ліхута.

За словами чоловіка Таїсії Повалій, з нинішньою невісткою вони знайомі давно: «Вона — чудова дівчина! Красуня, розумниця і готує чудово». Світлана — бухгалтер за освітою, але роботу поки що не знайшла. В якості подарунка Денису і Світлані батьки дали гроші. Молодята хочуть вирушити у весільну подорож по Європі.

Loading...