Солодощі «Рошен» вийшли на польський ринок

Солодощі «Рошен» вийшли на польський ринок

Протягом 5 років компанія планує потрапити в п’ятірку найкращих.

Джерело: Відомості

Кондитерська компанія Roshen, яка належить президентові України Петру Порошенку, зареєструвалася в Польщі і планує протягом п'яти років потрапити в п'ятірку лідерів ринку солодощів країни.

Як пише польське видання Puls Biznesu, у новій «дочці» були відкриті вакансії, зокрема, спеціаліста з обслуговування клієнтів, регіонального менеджера з продажу, торгового представника, а також бухгалтера-аналітика.

«Протягом п'яти років хочемо стати одним з найбільших гравців на польському ринку. Уважно дивимося, як тут працюють Wawel Wedel, Colian i Mieszko», — заявив виданню керівник відділу Roshen Europe в Польщі Артур Мартинюк.

Водночас, як зазначив директор з маркетингу та продажу компанії Lotte Wedel в Польщі Мацей Герман, вихід на польський ринок солодощів з маркою, яку споживачі практично не знають, це дуже дорогий процес, який вимагає багато часу.

«Польща — це конкурентний ринок з сильними національними та міжнародними марками. Багато чого буде залежати від рівня фінансових інвестицій і портфеля продуктів», — додав він. 

Loading...