Дмитро Шепелєв втік від родини Фріске

Дмитро Шепелєв втік від родини Фріске

Дмитро Шепелєв втік з російської столиці на курорт.

Джерело: Відомості

Цивільний чоловік Жанни Фріске, яка пішла з життя після тривалої хвороби, повернувся до сина в Болгарію.

Після трагічної смерті Жанни Фріске під пильну увагу преси потрапили всі її близькі, але найбільше дісталося цивільному чоловікові — телеведучому Дмитру Шепелєву. За збігом обставин його не було поруч зі співачкою в останні дні: разом з сином Платоном він відлетів до Болгарії. Повернутися до Москви телеведучий зміг лише в ніч перед похороном, пропустивши панахиду за коханою, передають «Дни.ру».

Тепер Шепелєв знову залишив столицю і повернувся на болгарський курорт, де разом з його батьками відпочиває дворічний син Платон. Про це повідомив музичний продюсер Євген Фрідлянд. Він розповів в соціальній мережі про зустріч з Дмитром Шепелєвим, а своїм місцем розташування він вказав місто Равда, що знаходиться поблизу від Бургаса.

«Зараз на рецепшені зустрів Діму Шепелєва. Тримається молодцем! Висловив співчуття і сказав, що дуже мені не подобається, що влаштували, типу, співчуваючі ЗМІ, родичі і друзі! Каже, що просто, боїться включити Інтернет і російське ТБ! Втік від усього цього без оглядки! А Платон, синочок, хороший такий — кругловидий богатир… І він з ним за ручку. Ні на крок не відпускає», — поділився Фрінляндом з громадськістю на Facebook.

Є припущення, що цивільний чоловік співачки не просто так поспішив покинути столицю. За деякими даними, він не просто поспішав до сина, але і бажав втекти від родичів Жанни Фріске, з якими у нього ніколи не складалися нормальні стосунки. Зокрема, Шепелєва не раз звинувачували в тому, що він утік від вмираючої дружини, а також поки телеведучого не було, у столиці обговорювалося, що він економив гроші на лікуванні вмираючої дружини і взагалі користувався її ім'ям.

Так, наприклад, коментуючи пресі смерть дочки, батько Фріске не сказав журналістам подробиці від'їзду зятя за кордон. На питання, навіщо поїхав Дмитро Шепелєв, Володимир Борисович відповів: «Це його запитаєте, це не до мене!» При цьому, тато співачки не приховуючи, заявляв, що ще не знає, чи буде підтримувати відносини з коханим покійної дочки.

Разом з цим, сусіди, які спостерігали за життям сім'ї Фріске, розповіли, що союз Жанни з Дмитром батьки співачки сприйняли непросто. Склалася думка, що Жанна занадто багато працює, Дмитро же нібито заробляє менше і використовує популярність Фріске. За словами сусідів, батько Фріске намагався відмовити дочку від швидкого рішення пов'язати життя з Дімою, наводив багато доводів «проти». Також є інформація, що і в заміському будинку Дмитро Шепелєв теж не був частим гостем.

Loading...