Бойовики «ДНР» поробили сховища боєприпасів у своїх літніх родичів

Співробітники Служби безпеки України у ході спецоперації встановили місцезнаходження двох схованок терористів т.зв. «ДНР» з боєприпасами та зброєю.

Джерело: Відомості

Про це повідомили у прес-службі СБУ.

Правоохоронці виявили небезпечні арсенали у селищі Часів Яр Артемівського району Донецької області. Співробітники спецслужби з’ясували, що схованки організував ватажок диверсійної групи «штабу МО ДНР» на прізвисько «Анвар» разом зі своїм братом.

Для облаштування сховищ терористи використали оселі своїх літніх родичів. Одну із схованок СБУ виявила на подвір’ї 90-річного діда бойовиків. У ній знаходилося 12 кг пластиду, цинк патронів калібру 5,45 мм, три споряджені магазини до автомата Калашникова, мисливська рушниця, бронежилет та сигнальна ракетниця.

Згодом співробітники спецслужби «вийшли» на другу схованку диверсантів. Цього разу 25 кг пластиду зберігалося у господарських приміщеннях будинку бабки братів-терористів.

За оперативною інформацією, арсенали призначалися диверсійним групам терористів, які планували прибути на українську територію для здійснення терактів проти сил антитерористичної операції та мирних мешканців.

Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії для виявлення інших схованок терористів.

Loading...