Туристи у Криму скаржаться на космічні ціни і нікудишній сервіс

За час анексії Криму на півострів в’їхало понад чотири мільйони іноземців.

Джерело: Відомості

Цим ніяк не нахвалиться окупаційна влада. Мовляв, попри всі заборони, люди рвуться до Криму. От тільки покидають його – зі скаргами, розповідає телеканал 24.

Росіяни люблять вихвалятися вкраденою українською родзинкою. Минулого тижня так зване Міністерство туризму Криму прозвітувало про мільйонного туриста за сезон. Сюжети про шалену привабливість півострова на російському телебаченні – постійно.

Але реальність суттєво відрізняється від російської телекартинки. Цього року туристи лютують через закриті пляжі – таких у Криму несподівано побільшало. А все тому, що санаторії та готелі просто не пускають на піщаний берег тих, хто не є їхнім клієнтом.

У Криму більше півтисячі пляжів. Чотириста з них мають бути загальнодоступними. Але судячи зі скарг, доступні вони на папері.

Проблем у туристичному Криму вистачає і без цього. На всесвітньо відомому сайті для туристів Tripadvisor скарг на анексований півострів – маса. В основному критикують сервіс. Не задоволені і харчуванням – не завжди смачно, а ціни – московські. Сміття на кримських пляжах – теж норма.

Про реальну популярність Криму говорить статистика. За рік до анексії його відвідало майже шість мільйонів туристів. А торік їх було уже вдвічі менше. Цьогоріч окупанти розраховують максимум на чотири з половиною мільйони відпочивальників.

Як відомо, анексований Крим не може забезпечити себе по жодному з усіх видів товарів, тому змушений завозити їх з різних регіонів Росії.

Loading...