В «ЛНР» мітинг голодних вчителів пригрозили розганяти автоматними чергами

В «ЛНР» мітинг голодних вчителів пригрозили розганяти автоматними чергами

Невдоволення діями терористів наростає.

Джерело: Відомості

З кожним місяцем керівництву ЛНР все важче і важче утримувати під контролем невдоволення населення окупованих територій, що зростає як сніжний ком. Минулого тижня в Луганську відбулося засідання профспілки вчителів міста, в якому брав участь і регіонал Олег Акімов, який очолює тепер «Федерацію профспілок ЛНР».

У ході засідання педагоги не стали приховувати в собі накопичені проблеми, і пообіцяли організувати акцію протесту під вікнами «уряду ЛНР», вимагаючи виплатити в повному обсязі заборгованість по зарплаті, розповідають «Патріоти України».

Крім того, значна частина працівників шкіл планує звільнитися і виїхати з підконтрольних ЛНР територій в пошуках кращої долі.

У відповідь на це Акімов, заявив, що в «республіці взагалі-то військовий стан», і що в разі масових виступів влада може просто розігнати мітинг автоматними чергами.

Однак, такі заяви голови профспілок, який, по ідеї, повинен відстоювати права працівників, замість того, щоб посіяти страх, тільки зміцнили рішучість провести акцію протесту. Тому, у вівторок, з 10 ранку, викладачі Луганська зібралися масово пікетувати будівлю на площі Героїв ВВВ, 3, де тепер засідає Плотницький і Ципкалов, з вимогою таки вирішити їхні проблеми.

Loading...