Телеведучий Іван Ургант таємно обвінчався

Телеведучий Іван Ургант таємно обвінчався

Популярний російський телеведучий Іван Ургант і його кохана Наталя Кікнадзе таємно повінчалися.

Джерело: Відомості

Про красиву церемонію, що пройшла в травні цього року, акулам пера розповіла бабуся шоумена Ніна.

Як повідомляють «Дни.ру», Іван і Наталія узаконили стосунки після восьми років спільного проживання. У закоханих є спільна дочка Ніна, також подружжя виховує спадкоємицю Кікнадзе від першого шлюбу з бізнесменом Вахтангом Куталіа Еріку. Свій союз пара офіційно скріплювати не поспішала. Однак горе, яке прийшло в сім'ю нинішньою зимою (у шоумена померла мама), змінило ставлення телеведучого до інституту шлюбу.

«Іванко — дуже віруюча людина, — розповіла знаменита актриса і бабуся Урганта Ніна. — Як тільки він приїжджає в Петербург, тут же йде в Нікольський собор. Там у нього свій духівник. Онук часто з ним радиться, бере участь у церковних таїнствах — сповідається і причащається. Ми пережили страшну трагедію в лютому: померла мама Ванечки. Він сильно горював. І дружина Наталочка стала для нього справжньою розрадою. У травні за наполяганням батюшки вони вирішили не тільки одружитися, але і повінчатися».

До підготовки цього особливого дня Іван підійшов з великою відповідальністю. «Це була дуже красива церемонія. У храмі зібралися тільки рідні люди — закохані не хотіли, щоб про це дізналися сторонні. Я дуже рада, що вони знайшли один одного і Іванко нарешті надів обручку. Для мене це щастя — дивитися на їх дружну сім'ю», — зізналася бабуся Івана.

Нагадаємо, шлюб з Наталею Кікнадзе для Урганта став другим. Перший раз він одружився в 18 років на студентці пітерського «Кулька» Карині, проте подружжя швидко розлучилося. Карина вийшла заміж за великого німецького бізнесмена і переїхала до Німеччини, а Іван зайнявся кар'єрою. У 1999 році він став діджеєм на одній з пітерських радіостанцій, де познайомився з симпатичною мулаткою Діною Ді (один час вона вела популярну телепрограму «50х50»). Пара проводила разом багато часу, але до весілля справа не дійшла.

Потім Іван перебрався до Москви і потрапив на MTV, де закрутив службовий роман з телеведучою Тетяною Геворкян. З нею він прожив майже п'ять років. А одного разу, приїхавши в рідний Санкт-Петербург, Іван випадково зустрів свою шкільну любов Наташу Кікнадзе. За вечерею давні друзі розговорилися про сімейне життя і зрозуміли, що до цієї зустрічі шукали щастя зовсім не там, де потрібно.

Loading...