Екс-помічник міністра оборони України переметнувся на сторону «ДНР»

Екс-помічник міністра оборони України переметнувся на сторону «ДНР»

Зрадник виступив на прес-конференції у Донецьку.

Джерело: Відомості

Екс-помічник міністра оборони України генерал-майор Олександр Коломієць перейшов на бік так званої «ДНР». Про це зрадник особисто повідомив на прес-конференції у Донецьку, повідомляє новинний портал терористичної організації «Новости Донецкой Республики».

«Я — генерал-майор збройних сил України Коломієць Олександр В'ячеславович, моя остання посада —помічник міністра оборони України, головний військовий аналітик. Буду працювати на благо «Донецької народної республіки», — заявив Коломієць під час прес-конференції.

Коломієць уточнив, що 19 років працював обласним військовим комісаром Донецької області. Перебіжчик заявив, що був змушений вивезти із Києва родину, оскільки боявся переслідувань з боку влади. Крім того, Коломієць зауважив, що багато українських військових нібито бажають перейти на бік терористів.

«Багато офіцерів української армії дзвонять і хочуть сюди повернутися. Але вони бояться через те, що там їх не відпустять. Поки відбуваються тільки переговори, але найближчим часом, думаю, вони повернуться», — переконував державний зрадник.

Коломієць заявив, що на стороні України воюють лише «добровольці націоналістичних загонів». Екс-помічник глави Міноборони прогнозував найближчим часом заворушення у лавах ЗСУ.

«Офіцери не розуміють команд вбивати мирних жителів. Ми це побачимо десь приблизно до осені. Все зміниться», — переконаний Коломієць, заявивши про дуже низький рівень потенціалу української армії.

Втім, читачі видання у коментарях зауважили, що чоловікові у жодному разі не можна довіряти. 

Loading...