Компанія Nokia повертається на ринок телефонів

Компанія Nokia повертається на ринок телефонів

Глава Nokia заявив в інтерв’ю німецькому виданню Manager Magazin, що компанія дійсно планує повернутися в сегмент стільникових телефонів в 2016 році, як тільки закінчиться термін дії угоди з компанією Microsoft.

Джерело: Відомості

Судячи з усього, голові Nokia Радживу Сурі набридло спростовувати регулярні чутки про можливе повернення в найближчому майбутньому на ринок стільникових телефонів. Компанія Nokia, колись найбільший виробник стільникових телефонів у світі, раніше як мінімум двічі категорично спростовувала плани по поверненню на ринок смартфонів. І ось зараз глава Nokia заявив в інтерв'ю німецькому виданню Manager Magazin, що компанія дійсно планує повернутися в сегмент стільникових телефонів в 2016 році, як тільки закінчиться термін дії угоди з компанією Microsoft, передає ІТС

Тут, правда, є один нюанс: насправді Nokia займеться розробкою і ліцензуванням стільникових апаратів, а не їх виробництвом, як і у випадку з планшетом Nokia N1.

«Ми будемо шукати підходящих партнерів», — цитує слова виконавчого директора Nokia Раджива Сурі (Rajeev Suri) джерело. — «Microsoft виробляє мобільні телефони. Ми могли б просто розробляти їх і ліцензувати разом з торговою маркою».

Ми вже раніше відзначали, що Nokia може перейняти досвід компанії Polaroid, яка також ліцензує власну торгову марку стороннім компаніям.

Нагадаємо, у 2013 році Microsoft оголосила про покупку підрозділу Nokia з випуску мобільних пристроїв і через рік завершила поглинання.

Loading...