Боєць розформованої роти «Торнадо» жорстоко катував співмешканку

Наразі постраждалу жінку госпіталізували з численними побоями.

Джерело: Відомості

На Луганщині правоохоронці затримали бійця скандальної роти «Торнадо», який жорстоко знущався над своєю співмешканкою. Про це повідомляється на сайті керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.        

За його даними, 44-річний молодший сержант міліції, мешканець села Заайдарівка Новопсковського району, починаючи з минулої середи й аж до неділі, зачинив свою співмешканку в її ж будинку й жорстоко знущався над нею.

Наразі жінка госпіталізована, лікарі діагностували в неї сліди численних побоїв по всьому тілу, які кваліфікуються як тяжкі тілесні ушкодження, струс мозку та інші травми.

Водночас, за інформацією Москаля, під час обшуку вдома у затриманого знайшли бойову гранату, а також 50 кущів коноплі та гілки опійного маку, які він вирощував на своїй присадибній ділянці. Відкрито кримінальне провадження.

«Затриманий знущався з жінки якраз у ті дні, коли на Луганщину приїхали два заступники міністрів та бригада МВС, котрі розбирають попередні злочини «Торнадо», — зазначив Москаль. 

Loading...