Лучани підтримали армію, спрямувавши на її потреби 24 млн грн військового збору

Протягом січня-травня 2015 року жителі міста Луцька та Луцького району спрямували на потреби Збройних Сил України 24,6 мільйонів гривень військового збору.

Джерело: Відомості

Про це інформують у секторі комунікацій Луцької ОДПІ.

За словами начальника Луцької ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області Світлани Савчук, лише у травні цього року  мобілізовано 5,2 мільйони гривень цього податку. Загалом з початку року додатково зібрано в бюджет  1,4 мільйони гривень військового збору.

«На сьогоднішній день повнота та своєчасність надходжень до бюджетів всіх рівнів має велике значення для держави, адже завдяки фінансовій стабільності ми матимемо обороноздатну і міцну Україну», – наголосила Світлана Павлівна.

Нагадаємо, що справляння військового збору продовжено до набрання чинності рішення Верховної Ради України про завершення реформи Збройних Сил України.

Військовий збір було запроваджено з 3 серпня 2014 року за ставкою 1,5 відсотка від об’єкта оподаткування. Його платниками є фізичні особи – резиденти, які отримують доходи як в Україні, так і іноземні доходи, нерезиденти з доходами, отриманими в Україні, та податкові агенти.

Loading...