Терористам «армії ДНР» виплатили всю «заборгованість по зарплаті»

Всім підрозділам «армії ДНР» видали зарплату в доларах США і навіть погасили «заборгованість по зарплаті».

Джерело: Відомості

Про це на своїй сторінці у Facebook написав координатор групи Інформаційний спротив Дмитро Тимчук.

«У всіх підрозділах «армії ДНР» видали зарплату (у тому числі й погасили усю заборгованість) за квітень-травень у доларах США. За тиждень до цього у доларах США видали грошове утримання в «армії ДНР». За час конфлікту на Донбасі подібні масові виплати були зафіксовані лише одного разу — у січні 2015 року перед подіями на Дебальцівському плацдармі», — підкреслив Тимчук.

Також повідомляється, що у Луганську і Донецьку бойовики продовжують накопичувати бронетехніку.

«У Луганську продовжує накопичуватися бронетехніка — прибуло 5 танків і дві БМП-2, у складі колони зафіксована установка ЗРК «Стріла-10М», — повідомив Тимчук.

Він додав, що між Обільним і Старобешевим зафіксовано перегін шести БМП-2 на Донецьк. «БМП мають вигляд «відновлених» після боїв», — додав Тимчук.

«У Київський район Донецька з боку Макіївки прибуло 7 танків у супроводі автомобілів «поліції ДНР», одного Уралу з ЗУ-23-2 і 4 КАМАЗів», — написав він.

Також він зазначив, що між Лутугіним і Новофедорівкою зафіксовано перекидання підрозділів 152-міліметрових САУ 2С3 «Акація» у супроводі двох БТР-80, які рухалися в бік Красного Луча.

Loading...