Минулої доби бойовики 90 разів обстрілювали позиції АТО з «Градів» та гранатометів

Минулої доби бойовики 90 разів обстрілювали позиції АТО з «Градів» та гранатометів

Також найманці Кремля використовували 120-мм міномети.

Джерело: Відомості

За минулу добу бойовики проросійських незаконних збройних формувань 90 разів порушували умови припинення вогню в зоні проведення АТО.

Як повідомляє штаб АТО у себе в Facebook, вздовж усієї лінії розмежування сторін злочинці били по позиціях українських військ з РСЗВ «Град», артилерії, бойових машин, стрілецької зброї та гранатометів.

«Під вечір бойовики помітно активізувались. Загалом за ніч вони 55 разів обстрілювали українських захисників та оселі мирних мешканців. Потужні 152-мм гаубиці гатили по Широкій Балці та Широкиному. У районі Маріуполя зі 120-мм мінометів найманці били по Чермалику. Піски, Опитне, Красногорівку та Мар'їнку загарбники методично обстрілювали зі стрілецької зброї та мінометів», — повідомляють силовики.

Крім того, після опівночі бойовики обстріляли Золоте та Сокільники, але найбільш активно ворог обстрілював позиції в Мар'їнці, здійснивши не менше десяти обстрілів.

«Найманці Кремля використовували 120-мм міномети, бойові машини піхоти, гранатомети та стрілецьку зброю.  Під щільним вогневим прикриттям ДРГ окупантів двічі спробували вибити наших воїнів з позицій», – додали у штабі АТО.

Loading...