Співачку Жанну Фріске поховали під бурхливі оплески біля її дому

Співачку Жанну Фріске поховали під бурхливі оплески біля її дому

Зірка спочиватиме на Ніколо-Архангельському кладовищі.

Джерело: Відомості

Сьогодні в останню путь провели відому російську співачку Жанну Фріске. Зірку поховали на Ніколо-Архангельському кладовищі під Москвою, неподалік від будинку, де співачка провела останні місяці свого життя, передають «Дни.ру».

Попрощатися з Жанною прийшли тисячі шанувальників, які принесли з собою багато квітів. Також востаннє побачитися з артисткою прийшли зіркові друзі Філіп Кіркоров та Сергій Лазарєв. Останній не зміг стримати сліз та розплакався.

Жанну проводили в останню путь бурхливими оплесками. Першим за труною йшов цивільний чоловік Жанни Дмитро Шепелєв. Зауважимо, що сьогодні зранку Фріске відспівали у храмі, в якому її хрестили.

Ніколо-Архангельський цвинтар, де поховали Фріске, — один з найбільших в Москві. Крім героїв війни і героїв Росії, моряків, загиблих на підводному човні «Курськ», там поховані багато артистів — Радієр Муратов, який зіграв роль Василя Алібабаєвича в «Джентльменів удачі», художній керівник Товариства акторів МХАТ Геннадій Ялович, актриса Ія Арепіна і бард Віктор Берковський.

Нагадаємо, вчора у концертній залі «Крокус Сіті Холл» відбулася панахида за Жанною Фріске. Окрім фанатів артистки, побачитися  з Жанною востаннє приїхали зіркові друзі – Сергій Лазарєв, Наталія Бочкарьова, Дмитро Маліков, Ігор Ніколаєв, Діана Гурцька, екс-«Блестящие» Анна Семенович та Ксенія Новікова.

Loading...