Журналіст: Справу Єфремова «зіллють», а сам він повернеться у політику

Журналіст: Справу Єфремова «зіллють», а сам він повернеться у політику

Справу екс-регіонала Олександра Єфремова, якого звинувачують в організації сепаратистського руху на Донбасі, збираються «злити» в суді.

Джерело: Відомості

Про це на своїй сторінці у Facebook написав журналіст Денис Казанський.

«За моєю інформацією Єфремова не посадять, і вже досягнута така домовленість. Справу готуються злити в суді. Після цього відбудеться його повернення в політику», — зазначив журналіст.

За словами Казанського, люди Єфремова на Луганщині змушують бюджетників вступати в організацію «Мир Луганщині» в обмін на їжу.

«Як буде використовувати свою організацію Єфремов? Швидше за все, вона стане основою майбутньої партії, яка візьме участь у місцевих «виборах» і стане «партією влади» в «ЛНР». А якщо вдасться домовитися з Україною про входження ЛНР на правах автономії, то і в всеукраїнських виборах ця партія Єфремова братиме участь теж», — вважає Казанський.

Нагадаємо, Єфремову висунули підозри у двох кримінальних провадженнях: перше стосується зловживання службовим становищем при обтяжуючих обставинах та службове підроблення (маються на увазі дії 16 січня 2014 року в день прийняття «диктаторських законів»), друге — висловлювань Єфремова 3 і 9 квітня, а також 12 травня 2014 року, спрямованих на розпалювання національної ворожнечі, які призвели до загибелі людей.

23 лютого на Олександра Єфремова, якого підозрюють у вчиненні низки злочинів, почепили електронний браслет.

Loading...