Відставлений Наливайченко йтиме у політику

Відставлений Наливайченко йтиме у політику

Мер Києва пообіцяв екс-главі СБУ політичну підтримку своєї партії.

Джерело: Відомості

Голова СБУ Валентин Наливайченко, якого Рада за поданням президента Порошенка відправила у відставку, вирішив іти у політику. Про це після спілкування з уже екс-главою СБУ заявив мер Києва та лідер партії «УДАР» Віталій Кличко.

Він також заявив, що партія, за квотою якої Наливайченко був назначений очільником відомства, підтримає його політичну діяльність після відставки.

«Валентин Наливайченко сказав, що не чіплятиметься за посаду, щоб не давати підстав тим, хто не хоче ефективної роботи влади в Україні, говорити про політичну нестабільність чи сварки в українській владі», — сказав Кличко.

«Наливайченко звернувся до мене та депутатів з групи «УДАР» щодо підтримки його рішення», — зазначив мер Києва.

Він також додав, що Наливайченко завжди відстоював державні інтереси, є принциповою людиною і, переконаний, його політичні прагнення будуть успішними.

«А ми його підтримаємо», — сказав Кличко.

Як відомо, подання про звільнення Наливайченка вніс президент Петро Порошенко. 18 червня парламент підтримав це подання, віддавши 248 голосів «за».

Відзначимо, радник глави СБУ Маркіян Лубківський звільнився з посади слідом за Наливайченком, якого парламент 18 червня відправив у відставку.

«Я йду разом з ним (Наливайченком) з посади радника глови СБУ. Дякую усім вам, друзі, за комунікацію, підтримку і співпрацю! Поки - пити каву!:) Ну а далі побачимо!» — написав Лубківський у своєму Фейсбуці. 

Loading...