Прес-служба Москаля оголосила вчорашні втрати наших військових на Луганщині: 1 воїн загинув, 3 поранені

Прес-служба Москаля оголосила вчорашні втрати наших військових на Луганщині: 1 воїн загинув, 3 поранені

Учора бойовики поливали вогнем місто Золоте Попаснянського району.

Джерело: Відомості

За повідомленням Луганської ОДА, за добу на Луганщині один військовослужбовець загинув і троє поранено.

«Бойовики протягом минулої доби вели масований обстріл м. Золотого (Попаснянський район). Особливо щільно поливали вогнем пункт пропуску Золоте–Первомайськ, який на сьогодні не працює і в умовах постійного обстрілу працювати не може», — пише прес-служба головного виконавчого органу Луганщини. 

Учора о 12:30 терористи обстріляли із мінометів останній блокпост пропускного пункту, розміщений на шахті «Родіна». У результаті обстрілу три військовослужбовці батальйону «Айдар»отримали тяжкі поранення, а четвертий від отриманих ран помер у лікарні», — йдеться у повідомленні Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

«Луганська обласна військово-цивільна адміністрація вважає роту батальйону «Айдар», яка складається здебільшого з воїнів, які пройшли Афганістан, взірцевою. Це вже не перші випадки отримання тяжких тілесних ушкоджень, яких зазнали військовослужбовці цієї роти під час несення служби біля шахти «Родіна». 
Луганська обласна ВЦА висловлює співчуття близьким загиблого М. Ніколаєва і бажає одужання пораненим О. Ліверину, В. Янголенку та В. Цапу», — назвала прізвища загиблого воїна та його поранених побратимів прес-служба ЛВЦА.

Loading...