ЗМІ: Шарліз Терон напередодні весілля покинула Шона Пенна

ЗМІ: Шарліз Терон напередодні весілля покинула Шона Пенна

Одна з найкрасивіших актрис сучасності Шарліз Терон напередодні весілля розлучилася з Шоном Пенном.

Джерело: Відомості

Актори зустрічалися півтора року і запланували одруження на серпень, але красуня передумала йти під вінець.

За даними іноземних ЗМІ, саме 39-річна Шарліз стала ініціатором розставання з 54-річним Пенном. Журнал US Weekly стверджує, що для Шона як грім серед ясного неба було оголошення актриси, що вона його покидає, передають «Дни.ру».

«Всі з нетерпінням чекали в кінці цього літа весілля блискучої голлівудської пари, проте щось між закоханими пішло не так, і вони розірвали заручини», — пишуть таблоїди, посилаючись, як звичайно, на приятелів зоряної пари, які побажали залишитися неназваними.

Актори, що прожили разом півтора року, збиралися обмінятися клятвами в Південній Африці. Церемонія повинна була відбутися в рідному місті нареченої — Йоганнесбурзі. Закохані обрали цей місяць не випадково: 7 серпня свій день народження відсвяткує Шарліз, а буквально через десять днів ювілей у Шона. Але тепер свої дні народження, ймовірно, зірки відзначать порізно.

Обізнані джерела з близького оточення акторів розповіли, що відносини зірок зіпсувалися під час Каннського кінофестивалю. Там Шарліз представляла кінохіт «Божевільний Макс: Дорога люті», а Шон її морально підтримував.

Нагадаємо, Пенн і Терон почали зустрічатися в грудні 2013 року. За інформацією зарубіжних джерел, заручини пари відбулися в Парижі взимку 2014 року. Одного разу в інтерв'ю Терон заявила, що готова до змін у житті і не виключає, що скоро у них з Пенном з'являться діти. 

Loading...