Терористи здійснили три спроби прориву сил АТО біля Мар’їнки та на Луганщині

Терористи здійснили три спроби прориву сил АТО біля Мар’їнки та на Луганщині

Ситуація в зоні бойових дій залишається складною.

Джерело: Відомості

Минулої доби ситуація в зоні проведення АТО була складною, але повністю контрольованою підрозділами ЗСУ. Тричі бойовики намагалися прорвати оборону військових біля Мар'їнки та на Луганщині, але ворожі атаки були відбиті. Про це інформує на своїй сторінці у Facebook прес-центр АТО. 

Зокрема, найманці 79 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових уздовж усієї лінії розмежування з усього наявного в них арсеналу — артилерію калібрів 120, 122 та 152 мм, а також РСЗВ «Град».

Ніч в зоні проведення АТО також була напруженою. Зафіксовано 35 обстрілів з боку бойовиків.  В районі Донецька найманці зі 120-мм мінометів обстріляли позиції сил АТО неподалік Хіміка, Красногорівки та Мар'їнки. 

Троїцьке, що на Артемівському напрямку, двічі було обстріляно з гаубиць калібру 152 мм. В цьому ж секторі з мінометів різних калібрів гатили по Новгородському та Неліповці. 

На усіх напрямках упродовж ночі бойовики били з 82-мм мінометів, озброєння бойових машин, гранатометів, стрілецької зброї.  

Водночас, відносно менше обстрілів було на Луганщині, проте пізно ввечері неподалік Сокільників відбулось бойове зіткнення з двома диверсійно-розвідувальними групами противника: ворог, зазнавши втрат, відступив.

Loading...