У Луцьку відбувся КІА Драйв Тур 2015

У Луцьку відбувся КІА Драйв Тур 2015

Масштабний тур від бренду КІА завітав 13 червня до офіційного дилера автомобілів КІА «ВОЛИНЬ-АВТО».

Джерело: Відомості

Автомобільне свято від корейського бренду КІА підкорило Луцьк, зібравши чимало гостей.

На всіх присутніх чекали тест-драйви найяскравіших представників модельного ряду КІА: новий Rio (седан та хетчбек), RIO попереднього покоління, новий Sorento, Sportage, Soul та Carens.

Найбільшої популярності серед усіх представлених тестових моделей здобув Новий КІА Sorento. Автомобіль з турбодизелем двигуном об'ємом 2,2 л і потужністю 200 к. с. За рахунок широкого застосування інноваційних технологій конструкція Sorento нового покоління стала найміцнішою та найнадійнішою за всю історію цієї моделі.

Автолюбителі  мали також унікальну можливість ознайомитись із  автомобілем КІА Sportage із обмеженої серії Limited Edition .

Обмежена серія Limited Edition додатково включає в себе: бічні подушки безпеки, ксенонові фари, 2-зонний клімат-контроль, активні підголівники, поліпшені амортизатори з подвійним демпфуванням, а також бардачок з охолодженням.

Згідно з останніми дослідженнями, проведеними авторитетним агентством JD Power and Associates (США) KІА Sportage посів перше місце в рейтингу надійності серед кросоверів в 2015 році.     

Ціна на КІА Sportage 1,7 Diesel, Limited Edition - 504 000 грн.

Гості із задоволенням відвідували екскурсії в зону сервісу та майстер-класи із економного керування під керівництвом провідних спеціалістів навчально-тренінгового центру офіційного дистриб’ютора КІА в Україні компанії «ФАЛЬКОН-АВТО».

Цікава організація і традиційно індивідуальний підхід до кожного клієнта перетворили автомобільне свято на яскраве дійство із теплою родинною атмосферою. Чимало лучан завітали на свято сім’ями. Для автоерудитів відбувались цікаві конкурси, вікторини. Організатори подбали і про найменших учасників дійства. Для дітей на території дилерського центру «ВОЛИНЬ-АВТО» облаштували дитячу зону. Впродовж дня з малими працювали аніматори, розважаючи їх веселими й пізнавальними забавами. Діти малювали піском авто своєї мрії, брали участь у конкурсі на творче бачення кращого автомобіля й отримували цікаві призи у розіграшах від КІА.

Впродовж дня гостей свята розважали веселі Хомяки КІА, усі охочі могли з ними сфотографуватися та скачати в подальшому свої фото у соцмережі Facebook (група «ВОЛИНЬ-АВТО»).

На додачу до насиченої програми, на учасників тест-драйву, які зареєструвались та заповнили анкету, чекав фінальний супер-розіграш. Щасливчики вигравали моторні оливи ТОТАЛ від генерального партнера КІА Драйв Тур та сертифікати від дилерів: на отримання технічного обслуговування автомобіля КІА, на придбання оригінальних аксесуарів КІА і головний приз — сертифікат на знижку на придбання автомобіля КІА.

З нагоди КІА Драйв Тур 2015, який уже підкорює Україну, офіційний дилер ВОЛИНЬ-АВТО оголошує про спеціальні цінові пропозиції на автомобілі КІА 2014 року виробництва.

Loading...