Алла Пугачова виконала еротичний танець (відео)

Алла Пугачова виконала еротичний танець (відео)

Примадонна перед від’їздом до Росії вирішила як слід відірватися.

Джерело: Відомості

На дні народженні товариша співачка, під пісню Максима Галкіна, виконала відвертий танець. Глядачі сприйняли виступ Пугачової «на ура».

Алла Пугачова перед від’їздом із Ізраїлю, де вона знімає особняк, вирішила разом із чоловіком завітати до близького друга Семена Могилевського, пише StarHit. Той святкував свій день народження в гольф-клубі в Кейсарії, розташованому на узбережжі Середземномор’я.

Як і належить на світській вечірці, стіл був заставлений місцевими делікатесами, а розважав гостей менталіст і телепат Ліор Сушард. «Він вразив Аллу Борисівну тим, що прямо на її очах зігнув ложку, яку взяв зі столу», — розповів друг менталіста Дмитро Закон.

Крім російської поп-співачки, привітати продюсера Могильовського прийшла і грузинська артистка Тамара Гвердцителі. Вона заспівала в парі з Максимом Галкіним пісню «Арго», під яку Пугачова разом із подругою Аліною Ределе почали танцювати прямо на сцені. Однак цим справа не закінчилася.

«У нас наступна пісня сумна, лірична. Що ви будете робити? Можете легкий стриптиз. Алла, пам’ятаєш, як у Прохорова дівиці витанцьовують?» — звернувся Галкін до дружини. Ределе після цих слів пішла зі сцени, а Примадонна залишилася. Вона взяла стілець і під французьку пісню у виконанні Галкіна подарувала гостям танець досить відвертого змісту, а потім ще й підспівала.

Loading...