Хлопчик розповів про те, як охоронець стріляв по ньому на Київщині

Хлопчик розповів про те, як охоронець стріляв по ньому на Київщині

12-річний Валя, в якого стріляв охоронець елітного особняка в Київській області, розповів подробиці події.

Джерело: Відомості

Про це повідомляє ТСН.

«Там був охоронець, він щось там робив. Я почув якийсь звук. Він взагалі нічого не попереджав, стріляв, нічого не кажучи. Я почув спочатку звук, а потім, коли був у воді, відчув біль», — розповів потерпілий школяр. А також на камеру показав сліди від пострілів.

Батько пораненої дитини шокований подією. «Проникне поранення правої сідниці, діаметр — 3–4 мм, стан задовільний. Добре, що потрапили в сідницю», — розповів тато хлопчика.

За його словами, після інциденту власники особняка запросили батька потерпілого і все заперечували. Охоронця чоловік теж бачив.

Як повідомлялося, 15 червня охоронник особняка відкрив стрілянину по дітях, що купалися в озері поблизу Козина Обухівського району Київської області. Діти попливли на протилежний берег, щоб попірнати з пірсу. У цей час по них почали прицільну стрілянину: нащастя, 12-річний хлопець відбувся синцями.

Власником маєтку є Георгій Мазуров, колишній заступник директора Укрспецекспорту — держкомпанії, що здійснює торгівлю зброєю.

Відкрито кримінальне провадженя за ч. 1 ст. 125 ККУ — умисне легке тілесне ушкодження. Винному загрожує штраф до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.

Loading...