Іво Бобул читав реп на дні народження ТНМК

Іво Бобул читав реп на дні народження ТНМК

14 червня щороку український гурт «Танок на Майдані Конго» святкує свій день народження.

Джерело: Відомості

Цього року, зі слів одного з його лідерів Олександра Сидоренка, або просто Фоззі, музиканти святкували «26–у річницю за Фаренгейтом і 19–у за Цельсієм».

Взагалі, не важливо, який саме за рахунком день народження відзначають ТНМК, тому що кожен їхній концерт збирає небувалу кількість друзів, яким є що згадати і що заспівати разом. Того вечора близько двох із половиною годин публіка, яка набилася під зав’язку в київський клуб Atlas, співала разом із улюбленою групою знайомі пісні, розповідає Viva.

Вже посеред концерту, під початкові акорди суперхіта «Іво Бобул» на сцені несподівано для всіх з’явився головний герой цієї композиції — народний артист України Іво Бобул власною персоною, чим викликав неймовірний шквал оплесків! Він із задоволенням заспівав разом із Фаготом і Фоззі улюблену всіма пісню.

А ще цього вечір була прем’єра кліпу на пісню «Гупало Василь», торт зі свічками, безкоштовне пиво на барі для всіх гостей за рахунок музикантів і пісні, які ТНМК не грав багато років.

Традиційно для групи, концерт 14 червня мав, зокрема, і благодійний характер. Збір коштів для волонтерського фонду Сергія Притули, що забезпечує допомогу бійцям зони АТО, тривав упродовж усього виступу.

Фіналом шоу стало виконання на біс «Танком на Майдані Конго» пісні «Viva, Україна!», у відповідь на яку зал відгукнувся хоровим виконанням гімну України, в черговий раз довівши — # ТНМКНАШ.

Loading...