Волиняни щомісяця розраховуються послугою від ПриватБанку на півмільйона гривень

Волиняни щомісяця розраховуються послугою від ПриватБанку на півмільйона гривень

Все частіше зустрічаємо у торгових мережах покупців які розраховуються послугою PayPass від ПриватБанку — оплата по безконтактній технології.

Джерело: Відомості

Систему PayPass надала міжнародна компанія MasterCard. Україна стала 38-ю країною світу, де з'явилася така технологія.

Якщо уже зараз ця послуга стала звичною та часто використованою при розрахунках , то ще рік тому це було інновацією для клієнтів.

Вже сьогодні найбільші торгові мережі Луцька та області (Сільпо, Там-Там, Вопак, Колібріс) завдяки технології PayPass проводять оплату покупок майже на  0,5млн. грн щомісяця. Лише одним рухом клієнт оплачує покупку не ризикуючи власним гаманцем.

PayPass (безконтактна технологія, за допомогою якої клієнт може здійснювати покупки в один дотик). Досить піднести карту-стікер до зчитувального пристрою на касі або терміналі, і покупка буде сплачена. Наклейка PayPass пов'язана з рахунком клієнта банку, і її автономне використання неможливо. Кілька наклейок може бути пов'язано з одним рахунком. Точно так кілька рахунків можуть бути прив'язані до однієї наклейки. Наклеїти карту-стікер можна на будь-який предмет, який клієнт носить з собою-телефон, брелок, паспорт або просто покласти її в гаманець.

Використовуючи цю просту і зручну технологію, оплачувати покупки може навіть дитина, а батьки можуть не боятися, що у нього відберуть гроші або він їх втратить.

У службі безпеки ПриватБанку також додали, що на сьогодні не було жодної шахрайської операцій за допомогою стікерів MasterCard PayPass.

Детальніше про роботу даного сервісу можна ознайомитись на сайті фінансової установи.

Loading...