Європейці розкажуть у ВІЕМі про навчання і дозвілля закордонних пенсіонерів

Європейці розкажуть у ВІЕМі про навчання і дозвілля закордонних пенсіонерів

Впродовж 22-26 червня Волинський інститут економіки та менеджменту прийматиме партнерів у рамках міжнаціонального проекту «Центр освіти третього віку» (Center of the third age education - СTAE), який реалізовується у ВІЕМ.

Джерело: Відомості

Особливостями, напрацюваннями та важливістю роботи освітніх закладів для людей зрілого віку, які там діють вже десятки років, поділяться гості зі Словаччини, Великобританії та Італії.

24 червня, о 13:00, у ВІЕМі відбудеться круглий стіл «Освіта третього віку: переймаємо європейський досвід».

Серед почесних гостей – партнери проекту:

Діана Спулбер – координатор проекту CTAE (Університет Генуї, Італія).

Роб Марк – почесний секретар Асоціації університетів навчання впродовж життя (UALL, Великобританія), редактор журналу «The Adult Learner» Національної організації з дослідження студентів зрілого віку (Ірландія), почесний дослідник Університету Стратклайда (Глазго, Шотландія).

Ерік Селецкі – керівник Центру освіти впродовж життя Технічного університету Зволена (Словаччина).

Мірослав Гековіч – викладач Центру освіти впродовж життя Технічного університету Зволена (Словаччина).

Аліна Халецька – керівник Університету третього віку Донецького державного університету управління (м. Маріуполь).

Євгенія Драгомірова — адміністратор Університету третього віку Донецького державного університету управління (м. Маріуполь).

У цей же день, о 16:00, пройде тематична зустріч «Чайні посиденьки Клубу 55+» для слухачів Центру освіти третього віку, під час якої закордонні гості розкажуть про особливості діяльності закладів безперервного навчання для людей зрілого віку при ВНЗ Європи, а також про інтереси та найпопулярніші курси для літніх європейців. А луцькі пенсіонери організують для іноземців душевний прийом з українською випічкою та виставкою творчих робіт слухачів ЦОТВ!

Круглий стіл відбудеться 24 червня о 13:00 в аудиторії 105 за адресою: вул. Електроапаратна, 3.

Тематична зустріч «Чайні посиденьки Клубу 55+» відбудеться 24 червня о 16:00 в аудиторії 39 за адресою: вул. Електроапаратна, 3.

Loading...