Собчак до росіян: Перевірте, може духовними скрєпами трохи перетиснуло кілька звивин

Собчак до росіян: Перевірте, може духовними скрєпами трохи перетиснуло кілька звивин

Російська телеведуча Ксенія Собчак, не стримуючись у виразах, відповіла на чергове звинувачення «в зраді Росії».

Джерело: Відомості

На білявку накинулися через те, що вона вбралася у сукню-вишиванку від українського дизайнера. Та Ксюша вважає, що вбачання росіянами провокації у всьому — це вже не «духовні скрєпи», а справжній діагноз. Про це Собчак написала у своєму Facebook.

«У психіатрії є поняття «залучення в маячню», коли пацієнт щосили намагається переконати лікаря, що зелені крокодильчики повзають не тільки по ньому самому, але й по лікареві теж. Мені здається «Залучення в Маячню» стало основою державної політики в Сучасній Росії», — почала телеведуча.

«Бо як ще пояснити той факт, що міністерству культури в казці «хлопчик і подушка» ввижається гомосексуальний підтекст, в Тангейзері — образа віруючих, а вихід у наймоднішій сукні цього літа чудового українського дизайнера є «провокацією» в «день свята російського письменника»?» — додала вона.

Ксенія навіть припустила, що може людям «щось підсипають в чай?».

«Тараса Бульбу сидіти читати, це теж провокація!??? А пісні Ані Лорак слухати так взагалі, твою мать, виклик суспільству??!!!! Не кажучи про те, що поїдання сала це майже зрада Батьківщині... Люди, ви чого? Це не духовні скрєпи — це психоневрологічний диспансер розрісся в масштаб Країни!» — написала вона.

Собчак порадила росіянам перевіритися у спеціалістів:

«Якщо вам скрізь бачиться провокація, може пора замислитися про власне душевне здоров'я? Перевірте, може духовними скрєпами трохи перетиснуло пару звивин?».

«Я люблю Росію і люблю Україну. Люблю і підтримую російських і українських дизайнерів. І сукні собі обираю за принципом «красиво» або «некрасиво». І підтекст тут тільки один — українські дизайнери зараз дуже модні, а вишиванки представили багато світових дизайнерів, включаючи, наприклад, «Miumiu» або «Isabel Marant». Давайте їх теж звинуватимо в страшній змові проти російських сарафанів і каптанів!:)» — закінчила своє звернення Ксюша.

Loading...