У травні волиняни витратили понад 22 млн грн накопичених бонусів

У травні волиняни завдяки програмі «Бонус Плюс» витратили понад 22 500 млн грн накопичених бонусів при розрахунку у мережі магазинів-партнерів ПриватБанку.

Джерело: Відомості

Як повідомляють у прес-службі ПриватБанку Північно-Західного РУ що на Волині, саме завдяки сервісу «Бонус Плюс» волиняни зможуть витратити накопичені бонуси у більш як 1250 торгових точках Луцька та Волинської області.

Програма «Бонус Плюс» — це національна програма лояльності від ПриватБанку, яка дозволяє при сплаті карткою накопичувати бонуси на окремому рахунку та скористатись ними при оплаті товару у торгових мережах, які є учасниками даної програми.

Бонуси постійно накопичуються на вашому персональному рахунку і завжди доступні для оплати товарів у мережі магазинів та закладів HoReCa — партнерів програми «Бонус Плюс». Якщо ставитись до витрат зважено та правильно обирати торгові точки, це дозволить досить суттєво економити. А магазини та кафе довго шукати не доведеться.

Щоб розплачуватися бонусами, досить просто сказати касиру, що бажаєте оплатити покупку з рахунку «Бонус Плюс».

Перевірити баланс за бонусним рахунком своєї картки ви зможете у найближчому банкоматі чи відділенні ПриватБанку, або приєднавшись до цілодобового інтернет-банку Приват24.

Перелік магазинів-партнерів та закладів HoReCa  що на Волині можна переглянути на сайті.

Loading...