Житловий масив в Авдіївці постраждав від масованого обстрілу терористів

Житловий масив в Авдіївці постраждав від масованого обстрілу терористів

Спостерігачі зафіксували шість влучень 125-мм снарядів у будинок.

Джерело: Відомості

Бойовики обстріляли з важкої зброї житловий масив Авдіївки. Про це на своїй сторінці у Facebook написав прес-центр АТО із посиланням на прес-офіцера Спільного центру з контролю і координації режиму припинення вогню на Донбасі Руслана Семенюка. «Бойовики окремих районів Донецької області продовжують вдаватися до масових провокацій, метою яких є ескалація конфлікту та зрив Мінських домовленостей. Зокрема, триває цинічне знищення інфраструктури населених пунктів», — наголошується у повідомленні.

Як зазначається, у неділю, 14 червня, бойовики обстріляли Авдіївку. Зокрема, було зафіксовано три влучення артилерійських снарядів калібром 122 мм у промислові потужності Авдіївського коксохімічного заводу.

«З танку нелюди обстріляли житловий масив, що по вулиці Чапаєва. Двома 125-мм снарядами знищено гараж, пошкоджено автомобіль. Поруч, по вулиці Воробйова, 15, зафіксовано шість влучань 125-мм снарядів у житловий дев'ятиповерховий будинок», — додали спостерігачі.

Водночас наразі Авдіївський напрямок залишається найбільш нестабільним. Лише 14 червня на цьому напрямку зафіксовано 54 факти порушення режиму припинення вогню, зокрема, із застосуванням РСЗВ, артилерії, танків, мінометів та стрілецької зброї.  

Loading...