Соліст гурту “DZIDZIO” 15 років не бачив рідну маму, яка поїхала на заробітки

Соліст гурту “DZIDZIO” 15 років не бачив рідну маму, яка поїхала на заробітки

Колектив записав композицію “Я їду до мами”

Джерело: Відомості

“Гурт “DZIDZIO” презентував нову зворушливу пісню “Я їду до мами”. Свіжа аудіоробота розповідає про життєві реалії українців, які були змушені залишити рідні домівки, поїхати за кордон у пошуках кращого життя і заробляти гроші, щоб забезпечити власні сім'ї та дати достойне майбутнє своїм дітям”, — розповіли у прес-службі українського гурту.

“Я нарешті їду до своєї мами в гості у Португалію та подарую їй ту пісню. Ми не бачилися цілих 15 років, спілкувалися тільки по телефону або через Skype. Я дуже скучив і навіть ображався, що вона поїхала від мене саме тоді, коли я найбільше її потребував. Цю пісню я присвячую своїй мамі і всім мамам, які перебувають за кордоном на заробітках, та їхнім дітям, що сильно скучили за найріднішими”, — ділиться особистим Дзідзьо.

Цього разу нову композицію оформили у незвичному для гурту “DZIDZIO” музичному стилі.

“Я їду до мами” написана в стилі реггі і буде, сподівюся, “качати” стадіони. Цю пісню класно слухати, спостерігаючи одночасно за людьми: відразу з'являється позитивний настрій! А найкраще вмикати її в дорозі у машині, коли ви їдете в гості до мами”, — коментує нову музичну композицію Дзідзьо.

Традиційно креативна команда гурту “DZIDZIO” вже не тільки зняла короткометражний DZIDZIOFilm, але й кліп на пісню “Я їду до мами” у Португалії, який є продовженням фільму-передісторії.

Loading...