Кондратюк заборонив Козловському заспівати на концерті пам’яті Кузьми

Кондратюк заборонив Козловському заспівати на концерті пам’яті Кузьми

Артист дуже хотів вшанувати пам’ять музиканта

Джерело: Відомості

У кінці травня у Києві відбувся концерт пам'яті Андрія Кузьменка, який зібрав на одній сцені практично всіх представників українського шоу-бізнесу, зокрема тих, для кого Кузьма свого часу був наставником і “першим учителем”.

На сцені Палацу спорту з'явилися і учасники програми “Шанс”, ведучим якої довгий період був Скрябін, а першим переможцем став саме Віталій Козловський. У зв'язку з чим у представників ЗМІ виникло запитання: "Чому Козловський, людина, яка зобов'язана Скрябіну, на концерті так і не з'явився?” — передає ТСН.

Багато хто вважає, що співак захід проігнорував. Насправді ж Віталію просто не дозволили виступити на цьому концерті. Після довгих і безрезультатних переговорів з'ясувалося, що категорична відмова Козловському в участі як у київському, так і у львівському концертах — принципова умова його екс-продюсера Ігоря Кондратюка та Володимира Бебешка. Саме з їхнього боку був поставлений ультиматум не тільки організаторам концерту, але й сім'ї Кузьменків.

У телефонній розмові з артистом Володимир Бебешко впевнено заявив: “Я не маю до цього ніякого стосунку. Будь-які заборони щодо участі в концерті — це справа виключно Кондратюка та його рішення”.

“У найважливіший для мене момент на “Шансі” саме Кузьма підставив своє плече, знайшов слова допомоги і підтримав. Це данина поваги і вдячності — заспівати в його честь і пам'ять. Заборона виступати на цьому концерті рівнозначна для мене забороні прийти на кладовище та покласти на могилу квіти”, — прокоментував Козловський.

Тим часом між Віталієм Козловським та Ігорем Кондратюком тривають судові процеси. Вони почалися у 2012 році після того, як співак прийняв рішення відмовитися від опіки продюсера і будувати свою кар'єру самостійно. Погасивши всі фінансові заборгованості, артист відмовився виплачувати Кондратюку 300 тисяч доларів, які екс-продюсер зажадав у якості відступних за можливість розлучитися з ним “по-хорошому”. Загальна сума позовів на сьогодні вже перевищила два мільйони гривень.

Loading...