Найманці понад сотню разів обстрілювали сили АТО, найбільше дісталося Мар’їнці

Найманці понад сотню разів обстрілювали сили АТО, найбільше дісталося Мар’їнці

Ситуація в зоні проведення АТО залишається складною. За минулу добу бойовики НЗФ майже 100 разів обстрілювали позиції українських військ та мирні населені пункти.

Джерело: Відомості

Про це повідомляє прес-центр АТО.

Починаючи з 18-ї години вчорашнього вечора і до цього часу російсько-терористичні війська 40 разів вдавались до застосування зброї проти наших вояків.

«Із заборонених Мінськими домовленостями мінометів та гаубиць калібром понад 100-мм до опівночі злочинці гатили по Опитному, Тарамчуку, Березовому. Пісках, Мар’їнці, Красногоровці. В районі Артемівська зі 120-мм мінометів знову били по Золотому, а також Комишувасі. А на Луганщині – по Сокольниках. Після опівночі найбільше обстрілів терористи здійснили по Мар’їнці. Вони били з мінометів калібру 120-мм та реактивних систем залпового вогню. Гранітне, Новогригорівка, Богданівка та Красногоровка обстрілювались з тимчасово окупованих територій зі 122-мм гаубиць», — сказано у повідомленні.

Наголошується, що з цих же систем найманці гатили по українських позиціях поблизу Степного, що на Луганщині, та двічі — по Новотошківському, біля Артемівська.

«Позиції Збройних Сил України біля Опитного та Пісків обстрілював ворожий танк. Біля Маріуполя вночі було відносно тихо, окрім поодиноких випадків застосування стрілецької зброї та гранатометів. Ворог продовжує вести активну розвідку. За ніч було помічено 16 його безпілотників», — сказано у повідомленні.

Loading...