Сергія Безрукова сфотографували, коли він ніжно тримав за руку режисерку

Сергія Безрукова сфотографували, коли він ніжно тримав за руку режисерку

Сергій Безруков зраджує дружині Ірині з режисером Анною Матісон. Російські ЗМІ опублікували фотодоказ сімейної невірності актора.

Джерело: Відомості

Чутки про розлучення російського актора Сергія Безрукова та його дружини Ірини, які нещодавно просочилися в пресу, все ж можуть виявитися правдою. Незважаючи на те, що подружжя спростували припущення ЗМІ про крах їх відносин, в мережі знову з'явилися нові подробиці і навіть фотодоказ того, що у Безрукова є інша жінка, передає Viva.

Нова пасія Сергія Безрукова — 31-річний режисер Анна Матісон. Після репетицій актор поспішає до її будинку, де папараці і зробили скандальні фотознімки. Прогулюючись містом, закохані тримаються за руку і намагаються не демонструвати почуття, щоб не привертати увагу оточуючих.

Нагадаємо, що нещодавно Ірина Безрукова на запитання журналістів про розлучення з чоловіком відповіла подивом: «Ви телефонуєте з програми «Розіграш»? Я не буду це ніяк коментувати!»

Сам Сергій Безруков на своїй сторінці в Інстаграмі сьогодні повідомив, що Ірина отримала почесний орден за активну громадську та благодійну діяльність, попросивши шанувальників її привітати. Про ситуацію в сім'ї актор замовчує.

Loading...