Працівників прокуратури, які вели скандальне смс-листування звільнили

Прокуратурою міста Києва проведено службову перевірку стосовно працівників органів столичної прокуратури

Джерело: Відомості

За результатами проведеної прокуратурою м. Києва перевірки, наказом в.о. прокурора міста Києва за скоєння ганебного вчинку, порушення "Присяги працівника прокуратури" та «Кодексу професійної етики та поведінки працівників прокуратури» Тендітного Артема Петровича та Солов’я Дениса Юрійовича звільнено з посад прокурорів прокуратури Дніпровського району міста Києва, а Лисенка Сергія Сергійовича - з посади старшого прокурора відділу прокуратури міста Києва, пише ГПУ.

Як повідомлялося, вчора прокуратурою міста Києва проведено службову перевірку стосовно працівників органів столичної прокуратури, смс-листування яких опубліковано у засобах масової інформації та викликало значний суспільний резонанс, нанесло шкоду репутації та авторитету органів прокуратури.

Нагадаємо, в Інтернеті опублікували листування між прокурором Дніпровського району Києва Артемом Тендітним, старшим прокурором відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням і підтримання державного обвинувачення прокуратури Києва Сергієм Лисенком і прокурором Дніпровського району Києва Денисом Солов'єм.

Переписка велася телефоном у закритій групі Viber, пише на своїй сторінці в Facebook журналіст Василь Крутчак, який і сфотографував її під час засідання Дніпровського районного суду Києва.

"Як і обіцяв викладаю фото переписки прокурора Дніпровського району міста Києва Тендітного А.П.! Сьогодні в Дніпровському районньому суді міста Києва відбувалося судове засідання. Якщо коротко про суть засідання, то там походу хтось замовив адвоката, а прокуратура Дніпровського району все робит для того, щоб адвоката притягнули до криміналу. Так от! Під-час засідання вдалось сфотографувати переписку прокурора Тендітного А.П., який підтримував обвинувачення. З переписки можна зрозуміти, що прокурори вирішують між собою, як розправляється з неугодними їм особами", - пише журналіст.

Тендітний А. П.: "Этот п**ор меня часто фоткает, мы можем и по нем зарегистрироваться"

Лисенко Сергій Сергійович: "На х*я? Давай его от***дим просто? Или давай у нас в районе у него телефон отразбоят"

Соловей Денис Юрійович: "Две пи**ы с обыска сидят слева. Просила Артема номер"

Тендітний А. П: "Отработать надо. Г**да такая"

Loading...