«Кримнаш» у прольоті: 90% москвичів не збираються цього літа відпочивати в Криму

«Кримнаш» у прольоті: 90% москвичів не збираються цього літа відпочивати в Криму

Згідно з даними соцопитування, тільки 10% жителів Москви планує у літні місяці відвідати «відтиснутий» в України півострів. Як і варто було очікувати, Крим «пролітає» із сезоном.

Джерело: Відомості

В кількісному вираженні цих 10% — це до мільйона туристів, пишуть «Новини Криму», посилаючись на гендиректора Всеросійського центру дослідження суспільної думки Валерія Федорова.

Нині пансіонати й готелі Західного Криму завантажені менше ніж на 6–9%.

36% жителів Білокам’яної мають намір провести літо на дачі, а 16% залишаться вдома. Ще 16% збираються відвідати чорноморське узбережжя Кавказу, 9% — інше місто чи село своєї «бескрайнєй родіни». Майже кожен дев’ятий житель столиці РФ планує провести літню відпустку за кордоном. Як бачимо, Крим у плани москвичів не входить. 

Результати опитування по Росії дещо відрізняються. Так, 40% опитаних узагалі не планують кудись виїздити влітку, 26% — гайнуть на дачі. З усього видно, що «Кримнаш», від приєднання якого більша частина населення федерації почувала ейфорію, росіяни «ігнорять»: анексований в України півострів планує відвідати всього 7% опитаних. 

 

Loading...