Наркоторговець з Волині тримав дурман-зілля в банці на кухні

Наркоторговець з Волині тримав дурман-зілля в банці на кухні

Під час проведення обшуку за фактичним місцем проживання чоловіка правоохоронці виявили та вилучили скляну банку із наркотичним зіллям, вага якого становить 150-200 грамів

Джерело: Відомості

Чоловік попався на збуті канабісу. Наркотичне зілля він зберігав у скляній банці на кухні.

У місті Луцьку по вулиці Рівненській під час збуту особливо небезпечного наркотичного засобу затримали 42- річного жителя одного з сіл Луцького району. У ході особистого огляду працівники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України у Волинській області у чоловіка в кишені знайшли ще три паперові згортки із подрібненою речовиною зеленого кольору, ззовні схожою на канабіс.

– Під час проведення обшуку за фактичним місцем проживання чоловіка правоохоронці виявили та вилучили скляну банку із наркотичним зіллям, вага якого становить 150-200 грамів. Вилучений наркотичний засіб направили в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС у Волинській області для проведення експертизи. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною другою статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, – повідомив начальник відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України у Волинській області Володимир Костанюк.

Loading...