Табір «Сонячний» прийняв перших відпочивальників

Табір «Сонячний» прийняв перших відпочивальників

Цього року на І зміну заїхало 170 дітей із різних куточків Волині — юні туристи-спортсмени, переможці та призери різних змагань, конкурсів та олімпіад, вихованці Малої академії наук, а також діти з малозабезпечених та багатодітних сімей, напівсироти

Джерело: Відомості

Уже з червня одним із перших на Волині розпочав роботу табір «Сонячний» обласного Центру туризму, спорту й екскурсій.

Щоб дітям було комфортно і цікаво відпочивати, тут проведено благоустрій території, ремонт в одному зі спальних корпусів, встановлено внутрішні санвузли, замінено частково меблі, закуплено новий м’який та ігровий інвентар.

Зауважимо, за останні кілька років табір «Сонячний» здобув вагомий авторитет серед закладів оздоровлення та рекреації і вже став улюбленим місцем відпочинку для волинських школярів. Різноманітні змагання й естафети, веселі свята, розважальні шоу-програми, інтелектуальні та спортивні ігри, конкурси наповнюють відпочинок дітей яскравим змістом.

Окрім того, підготовлені цікаві маршрути походів, де діти зможуть випробувати себе на туристській стежині, набути нових умінь та навичок на майстер-класах із орієнтування на місцевості, скелелазіння, пішохідного, водного та велосипедного туризму на навчально-тренувальному полігоні табору, які будуть проводити інструктори Центру туризму.

Кожна дитина зможе проявити свої уміння, здібності й талант у будь-якій справі. На території табору є пляж, два футбольних, волейбольне та баскетбольне поля, літня естрада, а також плавзасоби — катамаран, байдарки і навіть яхта. Адже цікаве, насичене та змістовне дозвілля на природі якнайкраще впливає на формування здорового способу життя, додає величезний запас здоров’я, сил та енергії.

Цього року на І зміну заїхало 170 дітей із різних куточків Волині — юні туристи-спортсмени, переможці та призери різних змагань, конкурсів та олімпіад, вихованці Малої академії наук, а також діти з малозабезпечених та багатодітних сімей, напівсироти.

У рамках зміни відбудеться V обласний зліт-змагання з туризму серед сільських шкіл І–ІІ ст., присвячений пам’яті Ігоря Миколайовича Коротуна. Урочисте відкриття — 5 червня о 15.00 год.

Loading...