Донька Андрія Кончаловського досі не вийшла з коми після аварії

Донька Андрія Кончаловського досі не вийшла з коми після аварії

Місцезнаходження Маші і далі залишається в таємниці.

Джерело: Відомості

Півтора року минуло з того моменту, коли дочка Юлії Висоцької та Андрія Кончаловського Маша отримала дуже серйозні травми в результаті ДТП.

По сьогоднішній день вона знаходиться в стані, що пролягає між життям і смертю. Батьки, як і фахівці госпіталю, продовжують зберігати щиру віру в те, що дівчинка все-таки подолає найважчий період. Професійні лікарі не можуть дати чіткий прогноз. Зараз батькам залишається лише сподіватися, що їхня дитина зможе перемогти тривалу кому, пише 365news.biz.

Надійшли відомості про те, що дівчинка перенесла серйозну операцію, завдяки якій отримала ще один шанс на одужання. Її органи працюють в колишньому режимі, а це означає, що пошкодження не змогли вивести їх з ладу.

Деякі фахівці називають положення Маші вельми цікавим, адже далеко не кожна людина, що перебуває в стані коми, може продовжувати самостійне дихання. В даному випадку дитина не потребує підключення додаткових апаратів. Місцезнаходження Маші і далі залишається в таємниці, адже так батьки намагаються її захистити.

Loading...