Біля села Підгайці внаслідок аварії загинув працівник дорожньої служби

Біля села Підгайці внаслідок аварії загинув працівник дорожньої служби

Водій вантажівки, який рухався по трасі Луцьк – Володимир-Волинський не зупинився перед знаками дорожньої служби, що проводила ямковий ремонт у цьому місці.

Джерело: Відомості

Хоча швидкість авто і не була висока, однак семеро працівників опинилися у смертельній небезпеці. Один із них загинув, один – травмований. Водій транспортного засобу, що спричинив ДТП – з переломами ніг доставлений у Територіальне медичне об’єднання, повідомляє портал БУГ.

10 червня працівники Володимир-Волинської філії дорожньо-експлуатаційної дільниці ДП Волинський облавтодор займалися ремонтом запланованої ділянки автодоріг. Ввечері, майже завершуючи роботу, працівники готували контури ям поблизу села Підгайці Володимир-Волинського району. Мікроавтобус Газель та вантажний автомобіль ГАЗ 53, що перевозили будматеріали та майстрів, важко було не помітити на прямій ділянці траси. Зі слів начальника дорожньо-експлуатаційної дільниці Миколи Хільчука, усі відповідні дорожні знаки, що повідомляють про ремонт на тій чи іншій ділянці траси були розставлені.

Очевидці стверджують, що автівка навіть не спробувала гальмувати перед ремонтними знаками та людьми, які за роботою не зорієнтувалися в тому, що наближається біда. Люди припускають, що водій вантажівки просто заснув за кермом. Швидкість руху злощасного авто була близько 60 км/год. Однак, і цього вистачило, аби забрати життя у чоловіка, 1970 року народження та травмував його рідного брата.

Водій вантажівки зачепив двері Газелі та врізався у ГАЗ 53, що з відкинутим бортом готувався до викидання у підготовані ями щебеню. Микола Хільчук каже, що якби машина врізалась у автомобіль, де були люди, а не лише зачепила його – жертв могло би бути більше.

Водій, який не справився із керуванням – 26-річний чоловік на ім’я Віктор. Він отримав травми ніг та доставлений у місцевий лікарняний заклад.

Loading...