Браконьєр випадково убив мисливця, а потім застрелився сам

На Черкащині чоловік під час незаконного полювання застрелив іншого мисливця.

Джерело: Відомості

Щоб приховати сліди злочину, разом з товаришем закопав тіло жертви, після чого застрелився сам. Про це повідомили в прес-службі УМВС України в Черкаській області.

Інформацію про те, що зник 34-річний житель одного із сіл Смілянського району до міліції повідомили рідні мисливця. Вони розповіли, що чоловік пішов на полювання та вже протягом трьох діб не повертається додому.

В одному з сіл району правоохоронці виявили автомобіль жителя іншого села, у якому був труп власника автівки з вогнепальним пораненням. В автомобілі правоохоронці знайшли рушницю, з якої застрелився чоловік, та передсмертну записку. Чоловік писав, що під час незаконного полювання застрелив іншого мисливця.

Як з’ясувалося, тієї ночі чоловік разом з товаришем були на полюванні. У цей час в лісі полював і потерпілий. Мисливці почули одне одного та вирішили, що натрапили на звіра. Чоловік присів та почав відстежувати місце, звідки йшов шум. Двоє інших мисливців також чули шум та в тепловізор побачили живу мішень. Оскільки чоловік сидів, вони прийняли його за кабана та двічі вистрелили. Коли підійшли ближче, побачили, що вбили людину. Зрозумівши, що скоїли тяжкий злочин, закопали тіло чоловіка.

Правоохоронці знайшли місце, де зловмисники закопали тіло. Ексгумований труп потерпілого направлено в морг на дослідження. Тривають слідчі дії та встановлюються усі обставини події.

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Loading...