Під Іловайськом відбувається накопичення техніки бойовиків

На станції Краснодон зафіксований оборот за 10 днів не менше 45 великогабаритних платформ, на станції Іловайськ, не менше 58 платформ з військовою технікою для бойовиків.

Джерело: Відомості

Про це на своїй сторінці у Facebook написав координатор групи Інформаційний спротив Дмитро Тимчук.

«За добу відзначено на дорогах і комунікаціях окупованій території близько 68 транспортних одиниць (зафіксовано зростання транспортних перевезень в інтересах НЗФ, насамперед у південному напрямку, по «південних маршрутах», через Амвросіївку і Іловайськ, а також північніше Луганська, за Бахмутськой трасі і на Лутугине і Краснодон)», — зазначив він.

Також у районі Старобешевого зафіксовано перекидання живої сили терористів кількістю до 400 чоловік, при 8-ми танках і більше 30 ББМ.

«У районі Моспиного зафіксовано 18-20 танків і близько 25-30 ББМ, частиною окопаних і замаскованих, а частиною — в маршових колонах, а також — 1 батарея 122-мм РСЗВ Град на марші північніше самого Моспіно», — додав Тимчук.

Крім того, ІС повідомив про маневрування на передньому краї у Донецьку (Київський і Кіровський райони) 14 одиниць танків терористів.

Loading...