Через щільний графік Діма Білан постарів і втратив 11 кг

Через щільний графік Діма Білан постарів і втратив 11 кг

Російський співак Діма Білан поскаржився в інтерв’ю, що навантаження на живих концертах і зйомки в телешоу і кіно довели його до ручки, сильно зістарити.

Джерело: Відомості

Артист навіть скинув 11 кілограмів через нервове виснаження.

Основна завантаженість виконавця пов'язана з його роботою на телебаченні. Білан є наставником у рейтинговому шоу «Голос», причому і в дитячому, і в дорослому. Емоційно цей проект вимотує: там справжнісінькі емоції, сльози, нерви. Особливо важко на дитячому, адже вирішуються долі зовсім ще юних артистів, передають «Дни.ру».

«Якщо не баламутити, то можу сказати, що я настільки себе терзаю зсередини, що ледве вижив. У мене були концерти, паралельно я закінчив зйомки у фільмі, які також забрали у мене всі сили й емоції, плюс нескінченні проекти, дорослий «Голос», — перерахував Діма. — Уявляєте, все це відбулося за один рік. Я скинув 11 кілограмів, у мене було нервове виснаження. Адже на телебаченні ти завжди повинен бути в тонусі, завжди на емоційному підйомі. Телевізор має властивість витягувати з тебе всі соки. Жах, загалом. Я сильно постарів всередині. Зрештою, я прийшов до висновку, що треба себе пощадити».

Пережити важкі часи Білану допомогло творчість. «Писав музику. Будь-який стан потрібно використовувати з користю для справи. Звичайно, бувають і такі ситуації, коли просто вирубували телефон і все. Я живу за містом, там добре. Лежиш на траві і відпочиваєш», — розповів артист.

Крім заміського житла Діма готує собі «московське житло», ймовірно, холостяцьке, так як питання створення сім'ї та народження дітей поки відкрите.

«Всьому свій час. Колись, напевно, все це буде у мене. Але не зараз. Я дуже перебірливий в тому, що стосується відносин з дівчатами — у мене до них дуже високі вимоги, — зізнався завидний наречений Білан. — Можливо, причиною цьому стало те, що мої попередні кохані відносилися до жінок категорії high class і задали дуже високу планку для моїх подальших закоханостей і стосунків».

Loading...